Impressum2019-01-15T23:21:42+02:00

Impressum

Rutar marketing d.o.o.

Premrlova ulica 14,
1000 Ljubljana
T: +01 420 29-10
F: +01/420 29 80
E-Mail: office@rutar.com

Br. upisa u sudski registar
12833500

Porezni broj
SI 51089599a,

Industrija
Prodaja namještaja

Čuvanje osobnih podataka:

Jamčimo Vam da ćemo sve podatke o Vama, koje ćete nam na bilo koji način posredovati,bezuvjetno čuvati te postupati u skladu sa Zakonom o sigurnosti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur.l.RS br. 86/2004, 113/2005).

Vaše podatke nećemo ni pod kakvim uvjetom koristiti bez Vašeg pristanka, bilo kako ih posredovati ili dati u korištenje trećim osobama ili institucijama,osim u slučajevima koje određuje zakon.

Kada ćete nam posredovati Vaše podatke te ćemo iskoristiti isključivo za potrebe slanja informacija koje ćete zahtijevati. Jamčimo da Vaše osobne podatke nećemo nikada zloupotrijebiti, slati Vam neželjenu komercijalnu elektroničku poštu ili na bilo koji drugi način kršiti Vašu privatnost.

Vaši podaci nikada neće biti upotrijebljeni u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom ili u svrhe koje će Vam na bilo koji način štetiti.

Vaši osobni podatci će se čuvati i koristiti samo onoliko vremena koliko će biti potrebno za postizanje svrhe zbog koje su bili obrađivani. Jamčimo Vam da će pristup Vašim podacima nakon ispunjenja svrhe biti blokiran.

Vlasnik internetske stranice

Rutar marketing d.o.o.

Odricanje odgovornosti

Rutar je odgovoran za vlastiti sadržaj s obzirom na opće propise. Na ovoj internetskoj stranici prikazane informacije bile su pažljivo obrađene. Usprkos tome te podatke možemo objavljivati samo bez jamstva; odgovornost za moguće pogreške i za fizičku ili intelektualnu štetu koja je nastala zbog korištenja sadržaja je isključena ako zakonski drugačije nije određeno.

Rutar ne odgovara za pravilnost, potpunost i raspoloživost stranih internetskih stranica koje su pristupačne preko hiperpoveznica internetske ponude jer izričito ne preuzima njihove sadržaje.
Rutar nema utjecaj na aktualan i budući oblik i sadržaj stranih internetskih stranica pristupačnih preko poveznica. U slučaju da te stranice prikazuju nezakonite djelatnosti, ovime se izričito distanciramo od tih sadržaja. Ova izjava vrijedi za sve na našoj internetskoj stranici navedene poveznice i za sve sadržaje internetskih stranica na koje vode te poveznice.
Kod cijena, tehničkih podataka i fotografija zadržavamo pravo na popravak mogućih tiskarskih pogrešaka. Umjesto cijene su *prodajne cijene koje su vrijedile prije akcije ili koje dobavljači preporučuju i očite su u cjenicima dobavljača. Cjenici su na raspolaganju kod naših savjetnika. Ponuda vrijedi do rasprodaje zaliha. Kupnja moguća samo u količinama za obiteljske potrebe.

Ova internetska stranica koristi se uslugom Google Analytics, uslugom internetske analize poduzeća Google Inc. („Google“). Usluga Google Analytics primjenjuje tzv. „kolačiće“ (cookies), odnosno tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i omogućuju vam analizu upotrebe internetske stranice. Informacije koje kolačić generira u vezi s vašom upotrebom internetske stranice obično se prenose na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo se pohranjuju. Ako aktivirate opciju anonimnosti IP-adrese na ovoj internetskoj stranici, Google će vašu IP-adresu skratiti unutar država članica Europske unije ili drugih stranaka Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo će se u iznimnim slučajevima potpuna IP-adresa prenijeti na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo će se skratiti. Na zahtjev korisnika ove internetske stranice, Google će ove informacije upotrijebiti za procjenu vaše uporabe internetske stranice, za izradu izvješća o internetskoj aktivnosti i za pružanje ostalih usluga korisniku internetske stranice koje se odnose na uporabu internetske stranice i interneta. IP-adresa koja je poslana s vašeg internetskog preglednika u sklopu usluge Google Analytics neće se povezati s drugim Googleovim podacima. Možete također odbiti pohranu kolačića odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku, ali moramo naglasiti da se u tom slučaju nećete u punom opsegu moći koristiti svim funkcijama internetske stranice. Osim toga, možete onemogućiti i pohranjivanje podataka koje kolačić generira o vašoj upotrebi internetske stranice na Googleu, kao i Googleovu obradu tih podataka, tako da plugin ili dodatak za svoj preglednik prenesete ili instalirate na sljedeći link: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Spremanje s opcijom Google Analytics možete onemogućiti klikom na link naveden u nastavku. Instalirat će se kolačić za odbijanje (kolačić opt-out), koji će u budućnosti spriječiti prikupljanje ovakvih informacija kada posjetite ovu stranicu: Deaktiviranje Google Analytics

Više informacija o uvjetima uporabe i zaštiti podataka dostupno je na www.google.com/analytics/terms/ i. na www.google.de/intl/de/policies/. Upozoravamo vas da je na ovoj stranici Google Analytics bio proširen kodom „gat._anonymizeIp();“ za osiguranje anonimnog prikupljanja IP-adresa (tzv. IP-maskiranje).